Povežite se sa nama
     
     
     
     
Jezici
Upišite se
 
 

JESU LI ČUDA ODISTA ČUDNA?
"Tesla Metamorfoza - za lečenje i evoluciju"
Anja Petrović

 

 

 

Anja Petrović dolazi iz Australije. U potrazi objašnjenja za čudesna izlačenja i sasvim nove pojave vezane za Tesla Metamorfozu, knjiga TESLA METAMORFOZA - ZA LEČENJE I EVOLUCIJU pruža nova saznaja. Odgovori su pronađeni u savremenim naučnim istraživanjima i mudrostima drevnih civilizacija. Prisutni će moći da otkriju kako i oni mogu da koriste Tesla talase. Ovo je i prilika da nabavite knjigu TESLA METAMORFOZA - ZA LEČENJE I EVOLUCIJU i da dobijete potpis autora.

 

.


Razlika između alternativnih metoda nije u tome gde postavljamo ruke ili kako mašemo rukama. Razlika je u tome koje frekvencije i gustine energije su nam na raspolaganju. Pored spektra frekvencija koje su registrovane u brojnim metodama alternativnog lečenja, Tesla metamorfoza® je jedina metoda koja ima pristup i Tesla talasima. Ovi talasi su različiti od hercijanskih; oni se pojačavaju sa udaljenošću. Možete da čujete_mišljenje dr prof. Ljubu Ristovskog sa Instituta za bio-energetska snimanja u Beogradu.


 

Nakon seansi Tesla metamorfoze® klijenti prijavljuju izlečenja od bolesti koje je medicina proglasila neizlečivim, kao što su: lupus, rak, SIDA, artritis, hronični sindrom umora, depresija, zavisnost, pa čak prijavljuju i rekonstrukciju urođenih  deformiteta i fizički oštećene kičme. Međutim, osim što pomažu kod lečenja, „Tesla talasi“ uzdižu frekvenciju ljudske svesti, što bi moglo da bude i mnogo značajnije od fascinantnih rezultata lečenja. Snimci polikontrastnom interferentnom kamerom (PIP) pokazuju da dolazi do značajnih promena u energetskom polju ljudi nakon pohađanja seminara Tesla metamorfoze®: u njihovim aurama preovlađuje purpurna boja. Purpurna boja je boja krunske čakre i nije, sudeći po naučnicima, uobičajena boja za ljudsku auru. To bi moglo da bude objašnjenje kako to da studenti Tesla metamorfoze® uspevaju da uspostave komunikaciju sa svojim klijentima na nivou svesnog, podsvesnog i integrativnog uma, mada nikada ranije nisu znali da poseduju te sposobnosti.


Neki sasvim novi fenomeni:

- U salama gdje su održavani seminari Tesla metamorfoze® su se pojavljivale bele svetlosne lopte ili različite boje na zidu koje su bile vidljive golim okom (slike dole).

light
wal


- Studenti koji su nakon pohađanja seminara Tesla metamorfoze® bili snimljeni PIP kamerom su imali purpurnu boju u auri. Purpurna boja nije uobičajena boja u ljudskoj auri. Nekima su napravljeni snimci PIP kamerom nakon godinu dana, i ne samo da je purpurna boja i dalje bila prisutna, nego je bila još intenzivnija. Ova pojava ukazuje na to da Tesla talasi utiču na uzdizanje frekvencije ljudske svesti (slika desno).

 

- Na snimcima PIP kamerom mogu da se vidje bele sverične svijetlosti koje se kreću unaokolo (slika desno).

Kliknite na slike da vidite više.

pip2
 
pip1
I vi možete da ovladate ovom metodom !
Prijavite se za
seminare
linr
 Pošaljite ovo i drugima

 
Povežite se sa nama